O nama

Višegodišnje iskustvo, zadovoljni klijenti, konstantno ulaganje, kao i profesionalna nadogradnja su nam omogučili da i danas uspešno poslujemo. U našem servisu možete kompletno održavati svoje vozilo ili vozni park. Nudimo vam vrhunsku uslugu automehanike, autoelektrike, autoelektronike, najsavremeniju auto dijagnostiku, centriranje trapa, popravku i održavanje auto klima.


Kompletna usluga

Ovde se naravno mogu obaviti i svi automehaničarski radovi; izmena ulja, remenja..., servis kompletnog vozila, generalno uređenje motora, punjenje i dezinfekcija klime, montaža i balansiranje guma, priprema za tehnički pregled I mnoge druge popravke.

Pored usluga za fizička lica, naš servis vrši i održavanje vozila i voznih parkova mnogih privatnih, društvenih i javnih preduzeća i ustanova. Sklapanjem ugovora o održavanju, obezbeđujete mnoge pogodnosti za Vašu firmu (popusti za pojedine usluge, odloženo plaćanje i dr.) Takođe, možemo garantovati tehničku ispravnost Vaših vozila, overom putnih naloga.

Auto servis MIKI


Već tri decenije naš kolektiv radi kao složna zajednica, posvećena svojoj profesiji.

 • Mislimo na budućnost i razvijamo svoju delatnost neprekidnim stručnim usavršavanjem.
 • Maksimalan kvalitet usluge i ljubaznost u svim aspektima poslovanja osnovna su pravila na kojima smo izgradili svoju radnu filozofiju. Trudimo se da opravdamo poverenje koje ste nam ukazali.
 • Ne zaboravite: VAŠ AUTOMOBIL JE NAŠA BRIGA!

S poštovanjem, Mioljub Ćurčić MIKI


Deset vrhunskih majstora, među kojima i nekoliko veterana iz oblasti autoprivrede, otkloniće svaki kvar. Sve je na jednom mestu: mehanika elektrika limarija farbanje Radnici

prijemnoprijemno

Važno nam je da se udobno osećate dok čekate da intervencija na Vašem automobilu bude obavljena. Ponudićemo Vam da se osvežite i odmorite u sali na prvom spratu.

U srdačnoj i opuštenoj atmosferi posao se obavlja brže i kvalitetnije.


Kada je Vašem automobilu potrebna pomoć, Vi naravno ne želite da rizikujete.Za svoj novac očekujete najbolje:

 • kvalitetnu
 • profesionalnu
 • pouzdanu
 • i brzu uslugu.

Na koga se možete osloniti?

Dobrodošli u servis koji će opravdati Vaše poverenje! Auto servis "Miki" uspešno posluje više od 30 godina. Naša specijalnost su automobili iz programa Mercedes, BMW, Audi, Volkswagen i Opel. Postojimo zbog Vas.


Vama na usluzi

 • Auto servis "Miki" nudi Vam kompletnu uslugu - i više od toga. Servis poseduje najnoviju opremu za dijagnostiku kvara na automobilu - test aparat koji bez greške detektuje nepravilnost u radu Vašeg auta.

  Auto servis MIKI
 • Auto servis "Miki" nudi Vam kompletnu uslugu - i više od toga. Servis poseduje najnoviju opremu za dijagnostiku kvara na automobilu - test aparat koji bez greške detektuj e nepravilnost u radu Vašeg auta.

  Auto servis MIKI
 • Auto servis "Miki" nudi Vam kompletnu uslugu - i više od toga. Servis poseduje najnoviju opremu za dijagnostiku kvara na automobilu - test aparat koji bez greške detektuje w nepravilnost u radu Vašeg auta.

  Auto servis MIKI

PARTNERI U POSLOVANJU

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva

i vodoprivrede Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć JKP zelenilo Beograd JP PTT Srbija Ministarstvo odbrane Republike Srbije Ministarstvo prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja Ministarstvo energetike, razvoja i zaštite

životne sredine Air Srbija

društva i drugi Finansijska Policija Poreska uprava - regionalno odeljenje za materijalne resurse Beograd