Auto savetnik

Redovni servisni pregled Vašeg automobila ne služi samo za održavanje vozila, već doprinosi Vašoj sigurnosti i bezbednosti u saobraćaju. Iz tog razloga potrebno je redovno servisirati vozilo prema planu održavanja koji propisuje proizvođač.

Redovnim održavanjem Vašeg automobila u Auto servisu "Miki" ostvarujete pravo na sledeće pogodnosti:

 • godinu dana garancije na rad
 • dve godine garancije na ugrađene originalne rezervne delove, uz redovan servis

Na svakom kontrolnom servisu naši stručnjaci će detaljno proveriti i pregledati Vaše vozilo, kako bi Vama osigurali maksimalnu sigurnost i bezbednost u vožnji. Iako većina proizvođača automobila predlaže obavljanje redovnih servisa posle 15.000 pređenih kilometara, Auto Servis “Miki”, na osnovu svog tridesetogodišnjeg iskustva, preporučuje da na svakih 10.000 pređenih kilometara proverite stanje Vašeg vozila.

Svaki redovan servis između ostalog podrazumeva i zamenu motornog ulja. U uputstvu za upotrebu Vašeg vozila navedeno je koje ulje morate koristiti za Vaš motor . Auto servis "Miki" preporučuje "CASTROL" motorno ulje.

Ne zaboravite da ambasade i strana predstavništva imaju u Auto servisu "Miki" specijalan diplomatski popust u iznosu od 20% na sve usluge, pa tako i na redovno servisiranje.

Vama na usluzi

 • Auto servis "Miki" nudi Vam kompletnu uslugu - i više od toga. Servis poseduje najnoviju opremu za dijagnostiku kvara na automobilu - test aparat koji bez greške detektuje nepravilnost u radu Vašeg auta.

  Auto servis MIKI
 • Auto servis "Miki" nudi Vam kompletnu uslugu - i više od toga. Servis poseduje najnoviju opremu za dijagnostiku kvara na automobilu - test aparat koji bez greške detektuj e nepravilnost u radu Vašeg auta.

  Auto servis MIKI
 • Auto servis "Miki" nudi Vam kompletnu uslugu - i više od toga. Servis poseduje najnoviju opremu za dijagnostiku kvara na automobilu - test aparat koji bez greške detektuje w nepravilnost u radu Vašeg auta.

  Auto servis MIKI

PARTNERI U POSLOVANJU

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva

i vodoprivrede Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć JKP zelenilo Beograd JP PTT Srbija Ministarstvo odbrane Republike Srbije Ministarstvo prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja Ministarstvo energetike, razvoja i zaštite

životne sredine Air Srbija

društva i drugi Finansijska Policija Poreska uprava - regionalno odeljenje za materijalne resurse Beograd