Usluge

Miki
Popravke i održavanje vozila
Auto servis "Miki" nudi Vam kompletnu uslugu - i više od toga.
Miki
Najnovija oprema
Servis poseduje najnoviju opremu za dijagnostiku kvara na automobilu - test aparat koji bez greške detektuje svaku nepravilnost u radu Vašeg auta.
Miki
Prva poseta
Pri prvoj poseti servisu naši stručnjaci pregledaće Vaš automobil i napraviti njegov dosije, a posle toga potrebno je da posle svakih pređenih 10000 kilometara.
Miki
Ambasade
Ambasade i strana predstavništva imaju u Auto servisu "Miki" diplomatski popust u iznosu od 20% na usluge.
Miki
Servisiranje klima uredjaja
U čak 90% slučajeva uzročnik kvara klima uređaja je neblagovremeno servisiranje. Pomoću softvera za dijagnosticiranje kvara na svim tipovima klima uređaja, možete biti sigurni da će Vaša klima ponovo raditi kao nova. Svako servisiranje vrši se specijalnim kompjuterizovanim uređajem nemačke kompanije "Sun".

Vama na usluzi

  • Auto servis "Miki" nudi Vam kompletnu uslugu - i više od toga. Servis poseduje najnoviju opremu za dijagnostiku kvara na automobilu - test aparat koji bez greške detektuje nepravilnost u radu Vašeg auta.

    Auto servis MIKI
  • Auto servis "Miki" nudi Vam kompletnu uslugu - i više od toga. Servis poseduje najnoviju opremu za dijagnostiku kvara na automobilu - test aparat koji bez greške detektuj e nepravilnost u radu Vašeg auta.

    Auto servis MIKI
  • Auto servis "Miki" nudi Vam kompletnu uslugu - i više od toga. Servis poseduje najnoviju opremu za dijagnostiku kvara na automobilu - test aparat koji bez greške detektuje w nepravilnost u radu Vašeg auta.

    Auto servis MIKI

PARTNERI U POSLOVANJU

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva

i vodoprivrede Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć JKP zelenilo Beograd JP PTT Srbija Ministarstvo odbrane Republike Srbije Ministarstvo prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja Ministarstvo energetike, razvoja i zaštite

životne sredine Air Srbija

društva i drugi Finansijska Policija Poreska uprava - regionalno odeljenje za materijalne resurse Beograd