Auto savetnik

Dolazi leto i sigurno ćete uključiti klima uređaj u Vašem automobilu. Da li je ispravan?

Svratite u Auto servis "Miki" da proverimo.

Najčešći uzročnik kvara klima uređaja je neredovno servisiranje. U sistemu se nalaze gas i sredstvo za podmazivanje, koji se vremenom razgrađuju i stvaraju vlagu i prljavštinu, što može dovesti do kvara. Takođe, prečišćivač vazduha koji klima uređaj ubacuje u kabinu vremenom se zaprlja i zapuši, pa udišete nečist vazduh, a pritom je i klima uređaj na Vašem vozilu dodatno opterećen. Zbog toga svi proizvođači automobila preporučuju servisiranje klima uređaja svake druge godine.

Kod nas možete obaviti kompletan servis klima uređaja koji obuhvata:

 • evakuaciju gasa i odstranjenje vlage i prljavštine
 • proveru zaptivenosti sistema
 • punjenje sistema propisanom količinom svežeg gasa
 • kontrolu i zamenu polen filtera

Mi brinemo!

Vama na usluzi

 • Auto servis "Miki" nudi Vam kompletnu uslugu - i više od toga. Servis poseduje najnoviju opremu za dijagnostiku kvara na automobilu - test aparat koji bez greške detektuje nepravilnost u radu Vašeg auta.

  Auto servis MIKI
 • Auto servis "Miki" nudi Vam kompletnu uslugu - i više od toga. Servis poseduje najnoviju opremu za dijagnostiku kvara na automobilu - test aparat koji bez greške detektuj e nepravilnost u radu Vašeg auta.

  Auto servis MIKI
 • Auto servis "Miki" nudi Vam kompletnu uslugu - i više od toga. Servis poseduje najnoviju opremu za dijagnostiku kvara na automobilu - test aparat koji bez greške detektuje w nepravilnost u radu Vašeg auta.

  Auto servis MIKI

PARTNERI U POSLOVANJU

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva

i vodoprivrede Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć JKP zelenilo Beograd JP PTT Srbija Ministarstvo odbrane Republike Srbije Ministarstvo prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja Ministarstvo energetike, razvoja i zaštite

životne sredine Air Srbija

društva i drugi Finansijska Policija Poreska uprava - regionalno odeljenje za materijalne resurse Beograd