Auto savetnik

Pre nego što pođete na bilo kakvo duže putovanje, obavezno svratite do Auto servisa "Miki" da proverimo ispravnost Vašeg automobila. Nakon toga možete sigurno i bezbedno da putujete. Dugotrajna vožnja u neispravnom vozilu predstavlja potencijalnu opasnost.

A kada se vratite, dođite ponovo, da još jedanput prekontrolišemo Vaš automobil. Tokom puta ćete preći veliku razdaljinu, a za to vreme može doći do raznih poremećaja na Vašem vozilu. U tom slučaju, gradska vožnja neće biti sasvim bezbedna. Naravno, ovaj put pregled je potpuno besplatan.

Posetite nas jer

VAŠ AUTOMOBIL JE NAŠA BRIGA !

Vama na usluzi

  • Auto servis "Miki" nudi Vam kompletnu uslugu - i više od toga. Servis poseduje najnoviju opremu za dijagnostiku kvara na automobilu - test aparat koji bez greške detektuje nepravilnost u radu Vašeg auta.

    Auto servis MIKI
  • Auto servis "Miki" nudi Vam kompletnu uslugu - i više od toga. Servis poseduje najnoviju opremu za dijagnostiku kvara na automobilu - test aparat koji bez greške detektuj e nepravilnost u radu Vašeg auta.

    Auto servis MIKI
  • Auto servis "Miki" nudi Vam kompletnu uslugu - i više od toga. Servis poseduje najnoviju opremu za dijagnostiku kvara na automobilu - test aparat koji bez greške detektuje w nepravilnost u radu Vašeg auta.

    Auto servis MIKI

PARTNERI U POSLOVANJU

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva

i vodoprivrede Gradski zavod za hitnu medicinsku pomoć JKP zelenilo Beograd JP PTT Srbija Ministarstvo odbrane Republike Srbije Ministarstvo prirodnih resursa, rudarstva i prostornog planiranja Ministarstvo energetike, razvoja i zaštite

životne sredine Air Srbija

društva i drugi Finansijska Policija Poreska uprava - regionalno odeljenje za materijalne resurse Beograd